Den lækre forside

DEN LÆKRE FORSIDE

DEN LÆKRE FORSIDE

For dig der drømmer om en pænere (og mere sælgende) forside på dit website.

Måske har du et website, men er ikke tilfreds med det. Det er grimt. "Virker ikke". Du er egentlig i bund og grund i tvivl om, hvad en forside skal indeholde.

Det kan også være, at du slet ikke har et website endnu? Måske fordi du ikke kan overskue det, eller føler dig kreativ nok til at designe dit website.

Som professionel webdesigner kan jeg berolige dig med, at forsiden til et website altid er det sværeste at designe. Det er faktisk helt forståeligt, hvis du hellere vil hive håret af dig selv - end lave din forside! Det er derfor ofte forsiden som halter på et website. Som bliver "det grimme og utiltrækkende". Jeg ser mange, som ender med at fjerne alt indhold til der kun er et billede og en overskrift tilbage - men det er bestemt ikke en god løsning.

Heldigvis kan en forside blive utrolig lækker med få tiltag!

Jeg har samlet alt, hvad du skal vide for hurtigt og nemt at lave en lækker forside på dit website - uanset om du sælger konsulentydelser eller fysiske produkter. Det indeholder:

  1. Fire forskellige skabeloner du kan kopiere og bruge direkte på din egen forside (virtuelle links)
  2. Konkrette idéer til tekst, samt en guide der hjælper dig til at skrive teksterne  (video)
  3. Vigtig viden om billeder, samt tips til hvor du kan finde billeder til dit website. (video)
  4. Hjælp til farver og et genialt værktøj til at finde de rigtige farver (visuelle eksempler)
  5. En liste over elementer din forside bør indeholde (pdf)

Du kan bruge disse skabeloner uanset hvilket website program, tema og opsætning du har på dit website. Nemmest er det dog, hvis du har mulighed for at indsætte billeder, tekstbokse, knapper og slideshows - og gerne i en form for kolonne/række system.

Få adgang med det samme - og skift din kedelige forside ud med en lækker én!

For kun 500,- (ex moms)

Maria Emilie Borup Harring | kanselvvilselv.dk

Hvem der?

Jeg hedder Maria. Er en stolt nørd - geek om man vil. ELSKER cyberspace og er evigt nysgerrig på menneskers adfærd. Jeg har arbejdet med grafik, design og websites de sidste 10 år - nogle vil mene, at jeg har dedikeret mit liv til det #længelevestræberhjernen. Jeg har en mission: At hjælpe flest mulige iværksætter-modige-sjæle med at skabe en virksomhed "der virker godt". I første omgang ved at hjælpe jer med at lave et website I tør vise frem, som sælger og giver jeres virksomhed en professionel facade.