Mød den grafiske nørd

MARIA EMILIE BORUP HARRING

Marias røv-i-buks opremsning:⁠

10'ish års erfaring (den slags erfaring hvor man bliver betalt for at udføre et styk arbejde, ikke den gratis "jeg samler ind til min portfolio" slags) med at udvikle visuelle identiteter, designe tryksager, hjemmesider, webshops, udvikle markedsføringsstrategier og mere i den dur. Ejer af 2 virksomheder. Opstart af 5 brands hvoraf de 3 stadig har fået lov til at leve. 2 uddannelser, 1 certificering + en (pokkers) masse kurser. Underviser hos kursuscenter og danske erhvervsakademi'er. Mindst 1 million hvad-virker-bedst-tests i rygsækken. MANGE dumme idéer, jeg-prøver-lige og dét-her-må-virke klogere.

Når jeg får en idé, så prøver jeg den af. Med tiden er jeg dog blevet en hel del bedre til at spotte de gode idéer inden de afprøves - ligesom jeg kan gennemskue behovet for idéen, eller hvad der skal til for at idéen kan blive succesfuld. Et par gange om året finder jeg en challenge. Noget nyt jeg godt kunne tænke mig at lære. En form for videreuddannelse. Det skete også i efteråret 2017, hvor jeg tænkte "jeg skal da prøve at kode en webshop fra bunden".. Jeg havde på det tidspunkt lavet en del hjemmesider i WordPress, og kodet til husbehov, men her tog det fart. For med dét der kodning, der har man stort set ingen begrænsninger i design eller funktionalitet! Jeg blev lidt forelsket..

Alle mine virksomheder er blevet skabt ud fra: Hvordan kan jeg bedst hjælpe flest iværksætter-sjæle med at få skabt en virksomhed der "virker godt", med en hjemmeside/shop der passer til dem og til priser vi alle kan leve af. Kort sagt: Jeg ELSKER at arbejde med virksomheders why, og få magi til at ske på hjemmesider og sociale medier.

Maria's virksomheder:
> Bold Bird
> kanselvvilselv
> The Geek Speaks

Maria er din vidensuddeler hos The Geek Speaks:

 
En hemmelig profil på Instagram hvor der bliver delt ny viden, tips, tricks, how-to og uddeles hjælp om emnerne: Sociale medier, hjemmesider, købsoplevelse, webshops, kundetyper, app's, billederedigering og meget meget mere!

Læs mere her.