Slide

ONLINE KURSUS

Design dit website så det sparker r*v..

Drømmer du om et pænt website, der sælger alle dine drømme og sørger for at dit liv som selvstændig bliver en succes? Men er du 110% i tvivl om hvor du skal starte, hvad du skal gøre og frygter mest af alt at komme til at bruge (alt) for lang tid på at lave et grimt, halv-færdigt website.. Så lad mig lære dig hemmelighederne bag et lækkert og sælgende website!

Fra kreativt menneske til inhouse webdesigner i din business

Nu gætter jeg bare, men er din website-udfordring..

At du ikke har noget salg på dit website? Du har en idé om, at du har ok med besøgende, men de smutter alle sammen bare igen uden at klikke på “kontakt” knappen, ringe til dig eller tilføje noget til kurven?

Godt salg er som en vandslange uden knæk.

Det er følelsen af, at kunder flyder helt problemfrit fra Instagram til “tak for dit køb” siden. Uden stop, omveje, bekymringer og spørgsmål.

Oftest når der er knæk på vandslangen, hælder vi flere penge i Instagram annoncerne, laver flere opslag og er mere “på”. Eller opfinder flere nye produkter. Har du også prøvet det?

Uden held?

Så er det på tide, at lære noget om salg på dit website.

For hvem har egentlig bestemt hvordan dit website ser ud. Dig, din familie, en god ven, en webudvikler?

Og hvem er det nu, der er kunder i din forretning og hvis mening betyder noget? 😃

Der er en grund til, at der findes mennesker, der er uddannet til at designe hjemmesider – og andre mennesker der er uddannet til at kode dem. Selvfølgelig findes der også mennesker, der kan begge dele. Det er de rigtige seje!

Dette online kursus lærer dig at være cool.

Cool, velovervejet og kreativ med dit website. Jeg har i dette kurset zoomet helt ind på design og salg – og fyldt det med værktøjer, spørgsmål og viden der lærer DIG at designe dit website, så det:

 1. Skaber bedre salg
 2. Visuelt viser din virksomhed frem fra dens bedste side.

Det er altså et kreativt online kursus, der (tvinger) dig til at tage stilling til en masse af de normale problematikker, som gør at dine besøgende ikke køber + giver dig adgang til en masse aha-viden om hvad det egentlig er, der gør, at vi som mennesker swiper til højre i mobilepay.

Du kan altså efter dette kurset aflevere et færdigt design..

Til din webudvikler, praktikant eller dig selv – hvis du foretrækker selv at stå for det tekniske. Så uanset om du er giga fan af WordPress, Squarespace, Wix eller andet, så kan (jeg fristes til at sige skal) du designe dit website først på dette online kursus.

“Efter kurset vil du uden slinger i valsen være klar til (eller allerede være i gang med) at designe et website der skaber kunder.”

Du vil kunne..

 • Designe et website der udstråler og understøtter lige præcis dét du gerne vil som virksomhed, så det føles som om, at man kender dig – uden nogensinde at have mødt dig
 • Udtænke et website der kan vokse med din virksomhed, så du slipper for at lave det hele om, når du får brug for flere produkter på hylden
 • Designe dit website så det visuelt tiltrækker din målgruppe
 • Skrive tekster dér hvor de skal bruges
 • Tage billeder der understøtter dine produkter, ydelser og tekster + det du gerne vil udstråle som virksomhed
 • Navngive alle dine sider godt, samt vide hvilke sider du rent faktisk har brug for
 • Bygge dit website op så dine besøgende kan finde rundt 👉 og finde køb-knappen.

Kurset er baseret på 10 års kærlighed til websites, design og menneskers adfærd

Samt 3 års erfaring i at undervise og formidle til travle iværksættere, der skal bedst, sjovest og hurtigst muligt i “mål”.

Jeg hedder Maria. En stolt nørd – geek om man vil. ELSKER cyberspace og er evigt nysgerrig på menneskers adfærd. Derfor arbejder jeg ikke kun med det tekniske aspekt af websites, men specielt også det man bredt sagt kalder for – købsadfærd.

Med en certificering indenfor Emotionelle Kundetyper® (og uddannelser inden for grafisk design) har jeg viden og hands-on erfaring med at overføre viden om målgrupper til praktiske, visuelle designs. Ved du f.eks. om du skal have runde eller kantede hjørner på dine knapper?🤷‍♀️

Prisen?

For at udvikle dine design skills, så du kan designe et website der understreger dine værdier og tiltrækker dine kunder er 🥁🥁🥁

 

Kun 1047,- + moms

Og hey, du kan selvfølgelig dele betalingen om i 3 rater á 349,- + moms.

Psst.. Som kursist på dette online kursus får du automatisk adgang til teknik-kurset 14 dage før lanceringen i Juli 2021 med 20% rabat + adgang til at prale af din virksomhed i pralebogen 👏

Spørgsmål du (måske) sidder og overvejer?

Hvor længe har jeg adgang?

For altid! Dette er et online kursus. Du får adgang med det samme efter køb, og har adgang lige så længe du kan huske, at du ejer dette kursus 😉 Du kan derfor logge ind og lære, gense eller hente inspiration lige så tit du vil.

Hvor foregår kurset?

100% online! Du får adgang til videoer, pdf’er og kig-over-skulderen skærmoptagelser gennem forskellige moduler. Modulerne kan du se i den tænkte rækkefølge, eller hoppe rundt i som du lyster.

Kan jeg dele betalingen op?

Selvfølgelig. Ved hver købsknap finder du også et link der tager dig til muligheden for at dele betalingen op i 3 rater á 349 kr., men for at gøre det hele lettere, kan du også bare klikke på dette link.

Kan jeg betale med mobilepay?

Personligt kan jeg aldrig finde mit dankort, så SELVFØLGELIG har du mulighed for at betale med mobilepay! Dog kun hvis du køber kurset af én gang. Vælger du at betale over tre rater, skal du desværre have fundet dankortet frem.

Har jeg et færdigt website bagefter?

Nej. Du har et færdigt webdesign efter kurset. Du kan altså efter dette kurset aflevere et færdigt design til din webudvikler, praktikant eller dig selv – hvis du foretrækker selv at stå for det tekniske.

Skal jeg bruge WordPress?

Overhovedet ikke. Uanset om du er giga fan af WordPress, Squarespace, Wix eller andet, så kan du følge dette kursus, da du lærer at designe dit website, så det sælger. Selve teknikken klarer du eller din webudvikler bagefter 💪

Opsummering:

Dette er et online kursus, hvor du lærer at designe dit website, så det bliver en visuelt lækker online “snack”, der skaber kunder ud af dine besøgende.

 

Du får:

 • 35 overskuelige kapitler bestående af video, tekst, quiz, digitale work-ark og visuelle eksempler der alle sammen hjælper dig med at designe dit website så det sælger
 • Adgang til teknik-kurset 14 dage før lanceringen i Juli 2021 med 20% rabat
 • Adgang til at prale af din virksomhed i kanselvvilselv pralebogen
 • Adgang med det samme + for altid.

 

Alt sammen til den overskuelige pris á 1047,- + moms
(Eller opdelt i 3 rater á 349,- + moms)