Design dit website så det sparker r*v..

Drømmer du om et pænt website, der sælger alle dine drømme og sørger for at dit liv som selvstændig bliver en succes? Men er du 110% i tvivl om hvor du skal starte, hvad du skal gøre og frygter mest af alt at komme til at bruge (alt) for lang tid på at lave et grimt, halv-færdigt website.. Så lad mig lære dig hemmelighederne bag et lækkert og sælgende website!

Fra kreativt menneske til inhouse webdesigner i din business

Problem -> løsning -> resultat

Pæne ord:

"Consectetur adipiscing elit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.Sed do eiusmod tempor incidi dunt ut labore et dolore magna aliqua ipsum doi.”

Robbie Amell, Designer

"Sed do eiusmod tempor incidi dunt ut labore et dolore magna aliqua. Ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud”

Robbie Amell, Designer

"Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi dunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud”

Megan Jonson, Photographer

Hvem vil få aller mest jubel-glæde over dette kursus??

Kurset er for dig som kan nikke genkendende til (mindst ét af) disse:

Du har et website, men det sælger ingenting. Om du så gav 90% rabat på alt, siger din mavefornemmelse, at der stadig ikke vil tikke nogle ordrer ind..

Du er P I N L I G over dit website!

Du har opgivet hele det her ‘lav et website’ projekt så mange gange, at du har overbevist dig selv om, at du faktisk slet ikke har brug for det.. Internettet? Det bruger folk da ikke længere..

Du er træt. Træt af at prøve dig frem, Google og fejle.

Efter kurset vil du uden slinger i valsen være klar til (eller allerede være i gang med) at:

  • Lave et website der udstråler og understøtter lige præcis dét du gerne vil som virksomhed, så det føles som om, at man kender dig – uden nogensinde at have mødt dig
  • Udvikle et website der kan vokse med din virksomhed, så du slipper for at lave det hele om, når du får brug for flere produkter på hylden
  • Designe dit website så det visuelt tiltrækker din målgruppe
  • Skrive tekster dér hvor de skal bruges
  • Tage billeder der understøtter dine produkter/ydelser, tekster – og dét du gerne vil udstråle som virksomhed
  • Navngive alle dine sider godt, samt vide hvilke sider du rent faktisk har brug for sider
  • Bygge dit website op så dine besøgende kan finde rundt 👉 og finde køb-knappen.

Kurset er baseret på 10 års kærlighed til websites og design

Samt 3 års erfaring i at undervise og formidle til travle iværksættere, der skal bedst, sjovest og hurtigst muligt i “mål”.

Jeg hedder Maria. En stolt nørd – geek om man vil. ELSKER cyberspace og er evigt nysgerrig på menneskers adfærd. Derfor arbejder jeg ikke kun med det tekniske aspekt af websites, men specielt også det man bredt sagt kalder for – købsadfærd.

Med en certificering indenfor Emotionelle Kundetyper® (og uddannelser inden for grafisk design) har jeg viden og hands-on erfaring med at overføre viden om målgrupper til praktiske, visuelle designs. Ved du f.eks. om du skal have runde eller kantede hjørner på dine knapper?🤷‍♀️

Prisen?

..for at udvikle dine design skills, så du kan designe et website der understreger dine værdier og tiltrækker dine kunder er 🥁🥁🥁

 

Kun 1047,- + moms

Og hey, du kan selvfølgelig dele betalingen om i 3 rater á 349,- + moms.

KENDTE FAQ:

Ellers skriv en pb på Instagram @kanselvvilselv – så svarer jeg lyn-hurtigt!

Hvor længe har jeg adgang?

For altid! Dette er et online kursus. Du får adgang med det samme efter køb, og har adgang lige så længe du kan huske, at du ejer dette kursus 😉 Du kan derfor logge ind og lære, gense eller hente inspiration lige så tit du vil.

Hvor foregår kurset?

100% online! Du får adgang til videoer, pdf’er og kig-over-skulderen skærmoptagelser gennem forskellige moduler. Modulerne kan du se i den tænkte rækkefølge, eller hoppe rundt i som du lyster.

Kan jeg dele betalingen op?

Selvfølgelig. Ved hver købsknap finder du også et link der tager dig til muligheden for at dele betalingen op i 3 rater á 349 kr., men for at gøre det hele lettere, kan du også bare klikke på dette link.

Kan jeg betale med mobilepay?

Personligt kan jeg aldrig finde mit dankort, så SELVFØLGELIG har du mulighed for at betale med mobilepay! Dog kun hvis du køber kurset af én gang. Vælger du at betale over tre rater, skal du desværre have fundet dankortet frem.

Opsummering:

Og hey, du kan selvfølgelig dele betalingen om i 3 rater á 349,- + moms.