Design dit website så det sparker r*v..

Drømmer du om et pænt website, der sælger alle dine drømme og sørger for at dit liv som selvstændig bliver en succes? Men er du 110% i tvivl om hvor du skal starte, hvad du skal gøre og frygter mest af alt at komme til at bruge (alt) for lang tid på at lave et grimt, halv-færdigt website.. Så lad mig lære dig hemmelighederne bag et lækkert og sælgende website!

Fra kreativt menneske til inhouse webdesigner i din business

Problem -> løsning -> resultat

Pæne ord:

Coachen der fik styr på de små detaljer

"Et rigtig godt, nemt og overskueligt kursus som giver et solidt udgangspunkt at arbejde ud fra. Der er både det overordnede i forhold til skabeloner men også det lidt mere detaljerede som jeg ofte mangler hos andre udbydere af de her kurser."

Loona ~ loonamagdalena.com

Bogholderen der "kanselvvilselv"

"Før havde jeg ikke nogen forside, men efter at have gennemført kurset, havde jeg al den viden jeg havde brug for, for at kunne bygge min egen forside. Jeg er ikke et visuelt menneske, og det er svært for mig at forestille mig hvordan slutproduktet skal se ud. Jeg har i lang tid bøvlet rundt i det, uden at nå et resultat jeg var glad for. Men med Marias gennemarbejde og fint forklarede skabeloner, gik det hele som en leg. Oven i det fik jeg en hel del bonus viden om målgruppe, billeder og farver."

Gitte ~ regnskabogfladesko.dk

Psykologen der selv gik tech-amok 👏

"Maria hjælper andre i hjemmesidens jungle, og opmuntrer til at man selv tager udfordringen op og går i gang. Hun er simpelthen så sej, og hun får de bedste anbefalinger herfra. Jeg fik hjælp af Maria til vores blog, og det er takket være hende, at den er i live i dag 🙏"

Karina ~ psykenogfyssen.dk

En yoga teacher med tech-skills!

"Maria er super dygtig, har en store paratviden og er hurtig til at fange flyvske tanker og ideer og omdanne dem til konkrete løsninger. Maria er god til at hjælpe mig, der hvor jeg er. Det betyder, at jeg meget hurtigt, selv kan lave de løsninger, som jeg tidligere fik lavet ude i byen."

Pia ~ piahoyer.dk

En bæredygtigt drøm om tøj

"@kanselvvilselv aka Maria aka alletiders webdesigner har hjulpet mig. Hun er et meget tålmodigt og hjælpsomt menneske og ved ALT det, jeg ikke ved 💻👌 Jeg var ikke kommet i mål uden hjælp fra webnørden Maria. Hun har svaret på ALLE!! mine spørgsmål om IT, log-in, farver og tekststørrelse 🙏"

Stine ~ atter.dk

Hvem vil få aller mest jubel-glæde over dette kursus??

Kurset er for dig som kan nikke genkendende til (mindst ét af) disse:

Du har et website, men det sælger ingenting. Om du så gav 90% rabat på alt, siger din mavefornemmelse, at der stadig ikke vil tikke nogle ordrer ind..

Du er P I N L I G over dit website!

Du har opgivet hele det her ‘lav et website’ projekt så mange gange, at du har overbevist dig selv om, at du faktisk slet ikke har brug for det.. Internettet? Det bruger folk da ikke længere..

Du er træt. Træt af at prøve dig frem, Google og fejle.

Efter kurset vil du uden slinger i valsen være klar til (eller allerede være i gang med) at:

  • Lave et website der udstråler og understøtter lige præcis dét du gerne vil som virksomhed, så det føles som om, at man kender dig – uden nogensinde at have mødt dig
  • Udvikle et website der kan vokse med din virksomhed, så du slipper for at lave det hele om, når du får brug for flere produkter på hylden
  • Designe dit website så det visuelt tiltrækker din målgruppe
  • Skrive tekster dér hvor de skal bruges
  • Tage billeder der understøtter dine produkter/ydelser, tekster – og dét du gerne vil udstråle som virksomhed
  • Navngive alle dine sider godt, samt vide hvilke sider du rent faktisk har brug for sider
  • Bygge dit website op så dine besøgende kan finde rundt 👉 og finde køb-knappen.

Kurset er baseret på 10 års kærlighed til websites og design

Samt 3 års erfaring i at undervise og formidle til travle iværksættere, der skal bedst, sjovest og hurtigst muligt i “mål”.

Jeg hedder Maria. En stolt nørd – geek om man vil. ELSKER cyberspace og er evigt nysgerrig på menneskers adfærd. Derfor arbejder jeg ikke kun med det tekniske aspekt af websites, men specielt også det man bredt sagt kalder for – købsadfærd.

Med en certificering indenfor Emotionelle Kundetyper® (og uddannelser inden for grafisk design) har jeg viden og hands-on erfaring med at overføre viden om målgrupper til praktiske, visuelle designs. Ved du f.eks. om du skal have runde eller kantede hjørner på dine knapper?🤷‍♀️

Prisen?

..for at udvikle dine design skills, så du kan designe et website der understreger dine værdier og tiltrækker dine kunder er 🥁🥁🥁

 

Kun 1047,- + moms

Og hey, du kan selvfølgelig dele betalingen om i 3 rater á 349,- + moms.

KENDTE FAQ:

Ellers skriv en pb på Instagram @kanselvvilselv – så svarer jeg lyn-hurtigt!

Hvor længe har jeg adgang?

For altid! Dette er et online kursus. Du får adgang med det samme efter køb, og har adgang lige så længe du kan huske, at du ejer dette kursus 😉 Du kan derfor logge ind og lære, gense eller hente inspiration lige så tit du vil.

Hvor foregår kurset?

100% online! Du får adgang til videoer, pdf’er og kig-over-skulderen skærmoptagelser gennem forskellige moduler. Modulerne kan du se i den tænkte rækkefølge, eller hoppe rundt i som du lyster.

Kan jeg dele betalingen op?

Selvfølgelig. Ved hver købsknap finder du også et link der tager dig til muligheden for at dele betalingen op i 3 rater á 349 kr., men for at gøre det hele lettere, kan du også bare klikke på dette link.

Kan jeg betale med mobilepay?

Personligt kan jeg aldrig finde mit dankort, så SELVFØLGELIG har du mulighed for at betale med mobilepay! Dog kun hvis du køber kurset af én gang. Vælger du at betale over tre rater, skal du desværre have fundet dankortet frem.

Opsummering:

Og hey, du kan selvfølgelig dele betalingen om i 3 rater á 349,- + moms.