The Geek Speaks

THE GEEK SPEAKS

THE GEEK SPEAKS

For dig der allerede har et website
- eller en webshop.

Du har et website. Måske også en webshop? Din business har været i gang i lang nok tid til, at du burde leve af det. Det kan også være, at du lever af det - men der er jo forskel på at overleve og leve..

Du har deltaget i utallige webinarer, kurser, læst bøger, hørt podcasts.. Men det er stadig som om, at du mangler nøglen til at få et lækkert website, der giver dig flere kunder.

Hvis du heller ikke orker, at Google dig til mere halv-ubrugelig viden, så er The Geek Speaks for dig:

The Geek Speaks er et medlemskab på Instagram - fordi jeg ved, at du ikke får set online kurser + glemmer dine passwords.

Du lærer løbende om købsadfærd. Tekniske tricks til dit website, eller din webshop. Der bliver snakket om markedsføring - hvad der trender, inspiration til visuelle effekter i dit feed og hvordan du rent praktisk "skal gøre" i dagligdagens markedsføring. Du bliver opdateret på Instagram's fremtidige opdateringer og algoritmer + får svar på de spørgsmål, som DU stiller.

KORT SAGT:
- Ny viden 2 x ugentligt.
- Videoer på 2-10 minutter, der kræver: citat fra medlem "max en halv times arbejde at implementere".

For kun 200,- / måned (ex moms)
Ingen binding!

DU FÅR ADGANG TIL:

RABAT på bookning af work-days. Hele dage hvor jeg, og andre geek's som dig, mødes et hemmeligt sted og arbejder. (Priser fra: 550,- inkl. fuld forplejning - ex moms)

RABAT på bookning af work-dates. To timer hvor vi gennemgår alle dine spørgsmål og tekniske udfordringer, samt fikser dem med det samme. (Priser fra: 2.000,- ex moms)

Adgang til min Instagram indbakke 24/7. Stil alle dine spørgsmål - dumme som vigtige. Noget vil jeg tillade mig at filme svaret på til alle geek's, andet får du bare direkte tilbage i din indbakke.

Adgang til alle lyn-kurser. Nuværende og fremtidige korte og konkrette online kurser, der opper-dit-website. Og som samtidig er en fantastisk kombination til web-kurset.

ADGANGE:
Som medlem af får du helt automatisk adgang til hemmelige sider her på websitet, hvor du kan tilmelde dig work-dates og work-days til specialpriser + se web-kurset og lyn-kurserne igen og igen!

BETALING:
Bestem selv om der skal trækkes medlemsskab hver måned, kvartal, halvårligt eller helårligt. Din månedlige abonnementspris er den samme, kun tiden du har lyst til at bruge på bogføring afgører det.

VIGTIG VIDEN:
Der er ingen binding! Meld dig ud eller pause dit medlemsskab når som helst - helt simpelt, ved et klik på en knap under "min konto".